lauantai 3. marraskuuta 2018

Porskutetaan

Eli painetaan syksyä eteenpäin. Vilun kanssa tähdätään kohti ensimmäisiä virallisia hyppyratoja ja Teppo siinä sivussa treenailee niin, että voitaisiin senkin kanssa piakkoin ottaa muutama startti ja päästä pitkästä aikaa kunnolla vauhtiin.




Henkilön Ella Kaijärvi (@ellakaij) jakama julkaisu


Kaikkein eniten odotan tällä hetkellä Tanja Kotin aikoja, jotka sain varattua koirille marraskuulle, joulukuulle ja tammikuulle. Kyseessä on siis Turun Koirafysion Tanja, jolle kaikki true turkulaiset harrastajat vievät koiransa huollettavaksi. Minä olen kuullut vuosikausia kehuja hoidoista ja nyt ensimmäisen kerran lähdin sitten ajanvarausrumbaan mukaan eli ajanvarauksen auetessa eräänä iltana päivitin sivuja noin viiden sekunnin välein ja kiljuen yritin sitten saada haluamani ajat koirille samaan aikaan kun kaikki muutkin. Ajanvaraus sattui aukeamaan MM-reissun aikaan ja niin, että meitä oli neljä hullua koiranaista istumassa autossa parkkipaikalla kännykät tärisevissä käsissä ja huutamassa, onnistuiko aikojen saaminen vai ei. Olimme koko päivän jo jännittäneet Sonian ratoja ja ajanvaraus oli kyllä lähellä aiheuttaa lopullisen sydänkohtauksen sille päivälle :D Kovat odotukset Tanjan tapaamiselle siis!

Teppo onkin liukastellut ja kolautellut itseään niin, että sille hoito on varmasti enemmän kuin paikoillaan. Kraniolla hoitava Sonja, jolla olemme käyneet, jää viikon kuluttua äitiyslomalle eikä hän ehdi enää auttaa, vaan joudumme odottamaan Tanjan luokse pääsemistä. Teppo liikkuu normaalisti ja on vain ("vain") jumisen oloinen, joten vähäisissä määrin treenaamme ja varmaan tosiaan ehdimme kisatakin kerran ennen fysioterapiaa. Tarkkaillen mennään. Jos jotain olen Tepon kanssa harrastamisesta oppinut, niin sen, että kovin kevyesti ei kannata ignoorata koiran merkkejä ongelmista kropassa.



Vilu taas on kolhinut itseään aivan normaalissa määrin. Se on edistynyt viime aikoina aivan hurjasti agilityjutuissa ja alkaa tuntua ihan oikealta harrastuskoiralta <3 Tähtään koko ajan meidän tekemisessä siihen, että minulla olisi siitä jonain päivänä sellainen luottotekijä, ja mielestäni kurssi tätä tavoitetta kohti on pysynyt oikeassa suunnassa.



Ei sen kummempia uutisia tähän lauantai-iltaan :) Koetan taas saada kiinni vähän aktiivisemmasta kirjoittelurytmistä ja se vaatii tällaisia lyhyempiä, suunnittelemattomampia tekstejä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti