maanantai 5. joulukuuta 2016

Saaristossa

Vilu pääsi viikonloppuna ensimmäiselle mökkireissulleen. Bussimatkat menivät pieniä inisemisiä lukuunottamatta todella hyvin ja perillä pentu oli oma, samalla riiviömäinen ja samalla ihastuttava, itsensä.

Teppo on selvästi vähän lämmennyt pennulle, ja viikonloppuna oli ihanaa seurata, miten koirat ihan leikkivätkin vähän yhdessä. Nyt Tepolla on kuitenkin muutama päivä pientä pentuvapaata, kun se sai jäädä huomiseen asti vanhempien lellittäväksi saaristoon, ja Vilu taas opettelee isoveljettömänä pärjäämistä. Eipä se paljon tunnu Tepon puuttumisesta välittävän; jäi illalla kauppareissun ajaksi kiltisti yksin nukkumaan ja yönkin vietti ääntäkään päästämättä todennäköisesti ihan vain sikeästi uinuen. Tämän aamunkin Vilu on vedellyt sikeitä, vaikka normaalisti aamupissatuksen jälkeen se keksii itselleen aina jotain tekemistä.

Minä valmistaudun parin päivän työurakkaan ja koetan selvitä hengissä viimeisistä koulupuristuksista ennen joululomaa. Mökkiviikonloppu oli aivan täydellinen pieni hengähdystauko - joskaan en juuri nyt muuta osaa ajatella kuin että pääsisipä takaisin sinne, metsiin vaeltelemaan ja merikotkia bongailemaan.
Tsemppiä kaikille muille, joilla on myös rankat hetket meneillään :D

1 kommentti:

  1. Upea tuo aurinkoinen juoksukuva! Tsemppiä koulurutistuksiin!

    VastaaPoista