keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Pentu jo puolivuotias!

Pieni prinsessa täyttää tänään jo puoli vuotta! Siitä on kasvanut aika railakas, jaksoittain hellyydenkipeä ja nopea tyttö, joka rakastaa kaikkein eniten metsässä juoksemista, leikkimistä ja syömistä. Se on noin puoli metriä korkea ja painaa oletettavasti reilut 13 kiloa. Täytyy vielä punnita. 
Lisäys: vaaka näytti illalla 13,8 kiloa :)

Synttäriaamunsa sankari aloitti oksentamalla kuudelta aamulla matolle jonkin kiinteän asian, joka näytti kynnettömältä sormelta. Se oli punertava ja joustava ja olen ollut huonovointinen koko päivän tämän ihanan yllätyksen siivottuani. En ymmärrä, minkä eläimen mikä osa voi olla kyseessä ja mistä pentu sellaisen on edes saanut käsiinsä.

Ihanan aloituksen jälkeen juhlintaa jatkettiin pienellä hallisessiolla. Vilu sai taas juosta putkiin, vähän kiertää siivekettä ja tehdä myös poispäinkäännöksiä. 




Viikonloppuna taas pentueesta neljä oli paikalla, kun treffasimme ATT:n hallilla ja jatkoimme siitä ensin niitylle juoksemaan ja sitten Bean luokse istuskelemaan. Pennut leikkivät kaikki todella kivasti keskenään ja Vilun pieni treeni hallilla oli aivan mahtava pieni treeni ^_^ 

Viime päiviltä kännykkään on tarttunut tällaista:

Vilu ja siskonsa Hippa, joka on oikeasti Vilua isompi :D




1 kommentti:

  1. En kestä! Vilukin on löytänyt haluhampaat ja tuon vienon annamullejotain-irvistyksen! :D

    VastaaPoista