torstai 27. lokakuuta 2016

Torstaitreeni

Tanjan treeneissä tiistaina harjoiteltiin erästä kohtaa, joka koostui pakkovalssi-jaakotuksesta, persjätöstä ja "ruotsalaisesta kahden käden työnnöstä", kuten sitä tuli nimitettyä. Tänään oli ihan pakko käydä uudelleen kokeilemassa, kun niin vaikealta vaikuttanut ohjaus tuntuikin yllättävän loogiselta (, joskin hyvin haastavalta kuitenkin).

Lisäksi halusin tehdä tänään takaakierto-niistoja, sillä Tanjan vinkki katsoa koiran laskeutumispaikkaan toimi tiistaina niin hyvin. Teppo ei tänäänkään kieltänyt tai oikeastaan edes epäröinyt kertaakaan tulla niistoon. Jes! Kokosin palasista sellaisia pieniä pätkiä, että sain tehtyä aika kääntäviä persjättöjä useampaan kohtaan, sillä haluan todella vahvistaa sekä koiran tulemista niihin että omaa varmuuttani juosta ja tehdä ohjaus loppuun saakka.

Teppo jaksoi oman osuuteni päätteeksi hienosti vielä demonstroida kuvaajina toimineille Lotalle ja tämän kaverille, miten vaikeaa ohjaaminen oikeastaan on. Saivat koiran hyppyjen yli ja putkeen ihan suunnitelman mukaan ^_^

Teppo on <3 ja oma koordinaatiokykynikin tällaisia juttuja tehdessä koko ajan (toivottavasti) kehittyy :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti