keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Keskiviikkokivaa

Olin suunnitellut, että aamun treenireissuun menisi tänään noin 1,5 tuntia ja sen jälkeen ehtisin pyöräillä käymään salilla.
No ei se nyt ihan niin sitten mennyt.

Lotta tuli aamulla käymään, kun oli ollut yötä kaverillaan täällä Turussa. Ajettiin uudelle hallille ja huomattiin, että oho, siellä onkin koulutus käynnissä. Käveltiin puolisen tuntia kuitenkin, koska tarvittiin siskoaikaa. Ajattelin, että Lotta voisi heittää meidät suoraan Kärsämäestä Lietoon kotihallille, mutta hups, treenirepussa ei ollutkaan TSAU:n avainta. 
Lotta ajoi meidät sitten kotiin hakemaan avaimen ja siitä pudotti keskustaan bussipysäkille. Keskustasta köröteltiin Kohmon lävitse Littoisiin saakka ja käveltiin päätepysäkiltä vartin verran hallille. Treenattiin (tosi hyvin:
- Teppo ei oikonut hyppyjen ohitse tai rimojen alitse,
- Teppo ei kertaakaan lopettanut keppejä kesken,
- Teppo haki aloituksen ensimmäistä yritystä lukuunottamatta aivan oikein
- ohjaajakin oli jokseenkin kartalla :)
), minkä jälkeen pistettiin kiireellä kamat kasaan ja käveltiin taas se vartti pysäkille.

Pysäkillä sitten huomasin, että jaa, bussikortti onkin pudonnut jonnekin. Käveltiin takaisin hallin pihaan asti, missä kortti odotti kauniisti ottajaansa. Nappasin sen taskuun ja oiottiin tällä kertaa pysäkille pellon poikki. 20 minuutin jäähkästä tuli 40 minuutin retki. 
Lopulta päästiin kotiin vajaan neljän tunnin kuluttua siitä, kun aamulla lähdettiin liikkeelle. 

Sää oli kauniin aurinkoinen kuitenkin, koira ihanasti kuulolla ja innoissaan ja treeni normaalia suunnitellumpi. Mikäs siinä reippaillessa. Teppo on ainakin väsynyt ja kännykkä kertoo, että kilometrejä kertyi reilut kahdeksan aamun aikana.

Pellossa vähän nauratti.
 


(Loppuun pakko pitkästä aikaa: Teppo on maailman paras <3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti