keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Parannellessa

Tepon tassu on voinut oikein hyvin. Koira on liikkunut normaalisti nyt jo viikon, joten uskoisin, että vammasta selvittiin säikähdyksellä. Tällä viikolla ollaan tehty jo tunnin mittaisia lenkkejä, joilla Teppo on saanut spurttaillakin ja pitkästä aikaa treenata vähän tokoliikkeitä.

Agilitytreenit jätettiin kuitenkin eilen vielä suosiolla väliin. Voi olla, että käymme huomenna tai perjantaina pyörähtämässä hallilla jalkaa kokeilemassa, mutta ainakin rankat esteet saavat odottaa ensi viikkoon. Kova hinku olisi päästä taas radalle juoksentelemaan! Ensi viikon sunnuntaina olemme menossa Sonian pitämään koulutukseen ATT:lle ja siitä viikon kuluttua olisi tiedossa jälleen kotikisat. Toivotaan, että jänne on nyt tosiaan kunnolla levännyt ja parantunut eikä mitään sen kummempia takapakkeja saada aikaiseksi.

Eilen otin aamulenkille pitkästä aikaa mukaan kameran, kun ajelimme bussilla Länsikeskuksen metsikköihin rentoutumaan työrupeaman päätteeksi. Tepon turkki alkaa olla aika karmeassa, muodottomassa kasvuvaiheessa :D

Teppo pieni pullukka <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti