sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

No sitä keppisähläystä

Matkustimme bussilla Tepon kanssa eilen illalla Turusta Helsinkiin porukoiden luokse, ja tänään aamulla ajeltiin laina-autolla Konalaan HAU:n hallille. Kisattiin molemmilla Johanna Wuthrichin agilityradoilla.

Oli ihanaa kuljeskella hallin läheisillä niityillä ja nauttia pienestä kisajännityksestä. Noorakin pääsi paikalle henkiseksi tueksi ja kuvaajaksi, kiitos! Muuten kaikki sujui myös itse radoilla mukavasti mutta Tepolla keitti lähtöjä ennen yli ja se kostautui kepeillä. Olin vähän ajatellut, että eiköhän tässä juututa pujottelua treenaamaan, joten varsinaisesti koiran kykenemättömyys keskittyä ei tullut mitenkään yllätyksenä. Ei pahemmin edes harmittanut, koska kyse on vain treenin ja rutiinin puutteesta. Ei siinä muuta kuin harjoittelemaan :)

Ensimmäisellä radalla kepeiltä sakotettiin 15 virhepistettä. Vapauttelin vähän liian nopeasti kontakteilta mutta ei vitsi, miten hieno keinu!

(Videot saa HD:ksi.)

Toisella yrityksellä kepeille juututtiin vain yhden uusimisen verran. Meno oli ehkä vähän töksähtelevää, muta jokseenkin aika meidän näköistä. Puomilla olisi voinut pyytää Tepolta ihan 2on2offin, mutta syystä x en tehnyt niin.Kaiken kaikkiaan aamupäivästä jäi tosi hyvä fiilis! Treenausta kaipaava osa-alue on aika selkeä ja lisäksi haluaisin Tepon liikkuvan vähän liukkaammin, mutta tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia startteja :) Tepolla kova kiire pois palkintojenjaosta :D Toisella radalla tultiin toisiksi ja saatiin
suklaata ja koiralle omia herkkuja ^_^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti