sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Olis Ruisrock, pari kuvaa ja agilityvideota

Ihan alkuun muutamalla sanalla viikon takaisesta Ruisrockista: ei ole mahdollista kuvailla, miten täydellistä, hauskaa, hullua oli viettää viikonloppu auringossa parhaiden kavereiden kanssa. Käveltyä tuli päivässä parhaimmillaan 28 kilometriä ja tanssimuuveja vedettyä muutaman treenin edestä.


Sitten itse päätähteen, joka on nauttinut mökkeilystä ja palannut pienen purjehduksen jälkeen nyt Turkuun urheilemaan:Torstaina tähtönen ei oikein osannut hakea keppejä (, minkä vuoksi sorruin säästämään lähinnä vain kivat toistot videolle),

mutta tänään sitäkin paremmin:Videon ensimmäinen toisto kertoo paljon siitä, miten vähän osaan luottaa Teppoon pitkien tauottelujen jälkeen. Että tarvitseeko se hakea putkesta ja saattaa joka esteelle vai saattaisiko se itsekin osata hakeutua jokuselle hypylle? Tuollaiset kovalla vauhdilla putkesta ja linjan pienikin korjaaminen hypylle -kohdat ovat sille tosin olleet aina vähän vaikeita, mutta kuitenkin.

Kepeistä ihan 10/10, ohjaajan juoksutyylistä ja lähetyksistä muurin takaiselle hypylle 5/10. Treenin yleisestä mielialasta, hauskuudesta, jaksottamisesta ja malttamisesta täysi kymppi! Kiitos Marialle seurasta. Kaikkien treenien pitäisi olla näin onnistuneita ja kivoja! Kauneusvirheitä on toistot täynnä ja Tepon vauhti vähän haparoivaa mutta silti hymyilyttää vieläkin. Jeij! Agility!


Nyt haaveilen tulevista kisoista ja koetan jaksaa työviikonlopun loppuun saakka. Teppo nukkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti