maanantai 4. heinäkuuta 2016

Uudesta osoitteesta

Uudesta osoitteesta tervehdys ja sellainen päivitys, että kivaa on! Arki on lähtenyt rullaamaan tosi mukavasti, joskin Teppo siirtyi viettämään ruissiviikkoa mökille vanhempien hellään huomaan. Festariviikonlopun jälkeen alkaa tavoitteellinen kunnonkohotus ja ahkera keppitreeni, jotta joskus päästäisiin baanaamaan esimerkiksi niinkin jänniin kisoihin kuin MM-karsintoihin.

Äärettömän kaukaiset tavoitteet sikseen ja muutama kuva uusista lenkkimaastoista kehiin. Aamupäivien pitkillä lenkeillä on ollut mukavan rauhallista eikä suurempaa tungosta lenkkipoluilla, mutta kyllä täällä pakko on jonkin matkaa kulkea, jotta koiran saa irti. Viime viikolla pyörittiin tosi kiva reissu esimerkiksi Auranlaaksossa Marian ja Siirin kanssa ja toinen Sonian seurassa Länsikeskuksen tietämillä. 

(Niistä karsinnoista vielä - pyöräilin itse reippaana, perjantaiyöstä hiljalleen selvinneenä tyttönä paikalle heti sunnuntaiaamuna ja vietin koko päivän hienoja ratoja seuraillen. Jos ei Jennan ja Neonin menon seuraaminen nosta motivaatiota kattoon niin en tiedä mikä!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti