maanantai 8. elokuuta 2016

Hetkiä,

, joista ensin ihan hirveän huonot kahdet treenit about videolla (jälkimmäisistä ei juurikaan ollut kuvaa ja niistäkin vähistä heitin hyvällä omallatunnolla huonot toistot roskakoriin). Pitkästä aikaa a) minä en hanskannut b) Teppo ei osannut. Tästä ylöspäin!


Jälkikäteen tietysti taas tajuaa, miten sairaan hienosti Teppo tekee, vaikka välillä keittäisi yli tai muuten vaan kaikki ei menisi ihan täydellisesti. Tällaisia treenejä on ihan turha tulla kun ne voisi aina estää hyvällä suunnittelulla tai viimeistään pienellä ajatustauolla toistojen välissä. Mutta kun ei vaan osu putkeen tai keppien ensimmäiseen väliin niin sitten ei vain osu ^_^ 

Sitten viikonlopun mittainen hermoloma saaristossa pienten vierailijoiden kanssa alla kuvina. Kuljettiin metsässä, koirat ihmettelivät vähän kaikkea, syötiin hyvin. Teppo kävi sanomassa pöhkölle hirvelle hau, tuijotti ruokailevaa otusta hetken ja totesi sitten, että turha ehkä ruveta isottelemaan. 

Mökillä on helppoa tuntea, miten hyvin kaikki oikeasti on. Toisaalta kotiinpaluukin on nykyään aina kutkuttavan ihanaa, kun koti tarkoittaa yhteistä paikkaa ja tuota toista, jonka kanssa sen saa jakaa. Kaikki on kivaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti