maanantai 16. tammikuuta 2017

Sähläyskisat

Eilen oli kyllä rehellisesti sanottuna surkein kisapäivä ikinä :D Tai joo, oli hauskaa ja oikeasti parasta olla Tepon kanssa kahdestaan ja hengailla hallin ympäristössä, mutta fiilis itse kisaamisen suhteen oli tasan 1/5.

Masensi, että keppivirheitä tulee ja tulee ja tulee, aivan sama miten hyvin treeneissä menee, ja masensi, että eräs henkilö käyttäytyi todella epäkohteliaasti minua kohtaan, ja masensi, kun Teppo toisen radan jälkeen sinkosi suoraan ulosmenon kohdalle juomaan jääneen koiran luokse ihan nätisti haistelemaan. Ei siinä mitään, mutta toisen koiran omistaja ilmoitti hyvin kärkkäästi että "Älä päästä, älä vaan päästä!", mitä itse säikähdin ja tarrasin Teppoa turkista ja se säikähti ja huusi kuin olisin kunnolla pahoinpidellyt sitä. Hävetti ihan huolella. Että oliko pakko jäädä juuri siihen koiraa juottamaan.

Ensimmäisellä radalla hyviä juttuja olivat alun persjätöt ja keinu. Huonoja olivat kepit ja hyppy, jolle olisi pitänyt irrota, mutta jolle Teppo ei irronnut. Lisäksi se juoksi puomista läpi (mitä?!?!), ja hämmennyin tästä niin, että kävelin vain suoraan radalta pois.

En taida viitsiä edes laittaa rataa näkyville.

Toisella radalla hyvää olivat alku, A, se että ehdin lähes suoran putken päähän persjättöön sekä keinu. Virheitä tuli kepeiltä (…) ja saksalaisesta, jossa itse kiirehdin ihan turhaan.
Ehkä täältä vielä noustaan. Ei välttämättä kolmosiin ihan heti mutta noin niin kuin muuten :D 

Äsken käppäiltiin koirien kanssa Koroisten niityiltä jokirantaa pitkin kotiin. Vilu on nyt käyttäytynyt tosi nätisti eikä kiusannut Teppoa juuri lainkaan. Aika lahnana Teppo yhä perässä laahustaa, mutta ajoittain onneksi ihan reippaanakin. On tilanne parantunut; tänäänkin Teppo kerran ärähti Vilun pois häiritsemästä haistelujaan. 
Sisällä tyypit ovat hyviä kavereita, joskin Vilu on keksinyt hieman kyseenalaisen tyylin taklata Teppoa. Se tunkee takapuoltaan toisen naamaan sellaisella voimalla, että toisen on pakko väistää. Tähän tapaan:


x


Löysin pennulle keskiviikolle uuden leikkikaverin, perjantaina mennään Sonian kanssa yhdessä hallille ja lauantaina on luvassa aikamoista riehumista, kun Vilu tapaa pentuesisaruksensa Hippaa lukuunottamatta ATT:n hallilla. Hauskoja juttuja siis tiedossa :) Ehkä Teponkin kanssa voisi käydä loppuviikosta vähän muistuttelemassa, että miten ne kepit aloitettiinkaan kerralla oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti