tiistai 21. marraskuuta 2017

Teinikoira treenailee

Aloitimme viikonloppuna Vilun kanssa uuden harrastuksen,minkä lisäksi opimme uusia juttuja myös ihan tutulla treenikentällä:


Tiedättekö kun ihan vain tuollainen ympyrän ohjaaminenkin tuntuu vähän hassulta, kun käsissä on koira, jota ei sillä tavalla paljon ole ohjannut :D Olin varma, että Vilu lähtee flänkkäämään hyppyjen ulkopuolelta, mutta siinähän se veteli ihan oikein kuin vanha tekijä - muutaman kerran vain sisäkaarta  ohitse, kun olin itse jo liian edellä. 

Voi että tuo pennun kouluttaminen on hauskaa! Kaikki on molemmille aina vähän uutta ja jännittävää. Teponkin kanssa tosin viime perjantaina tuli ihan uusi tilanne vastaan, kun epiksissä se paineli neljä kertaa puomin alastulosta lävitse vapautusta odottamatta, ettei sekään ihan niin varma ja luotettava ole :D

Eilen ja tänään koirat ovat vain lepäilleet sisällä kun minä olen maannut sohvalla ja toivonut, että epämääräinen huono olo loppuisi. Jouduin kesällä ihan saikuttamaankin, kun en välillä päässyt sängystä ylös oksentamatta, ja näköjään sama outo meininki jatkuu jälleen. Jes. Toivottavasti helpottaa ensi yön aikana, niin pääsisivät koiratkin vähän liikkeelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti